LOGGA IN:  E-post:   Lsenord:  
» Registrera dig  » Glmt lsenordet?
Ange den e-post adress som du registrerade kontot med, s skickas ett nytt lsenord ut:

Börja träna

Kampsport är en rolig och effektiv träningsform som passar alla, oavsett om dina ambitioner är att förbättra din fysik, gå ner i vikt eller tävla som amatör eller professionell. Förutom en komplett träning i styrka, balans, kroppskoordination och kondition så tränas många andra egenskaper som även är positiva utanför träningslokalen, såsom självdiciplin, humörskontroll, självförtroende och respekt mot dina medmänniskor. Det är heller aldrig för tidigt eller sent att börja träna då träningen är anpassad efter just dina förutsättningar.

 

Frontier MMA Academy erbjuder mer än tio träningspass i veckan, fördelade på stilarna Brasilansk Jiu-jitsu (BJJ), Mixed martial arts (MMA), Submission Wrestling (SW) och Thaiboxning som antingen kan tränas separat eller kombineras för en komplett kampsportsträning. Läs mer om våra stilar och träningsavgifter under "Klubben".

 

Hitta hit

Vår träningslokal är belägen i källaren i Rosengårds sportshall, Rosengårds centrum på von Rosens väg 42 i Malmö. För er med bil finns en stor parkering alldeles i närheten som har två timmars gratis parkering med P-skiva. Hit går även stadsbuss 5 och 33 som båda stannar på andra sidan Rosengård Centrum, ca fem minuters promenad från sporthallen.


Vid Rosengårds sporthall, gå in genom huvudingången, ned för trapporna och ta sedan höger. 

 

Att tänka på första passet 

Om du är intresserad av att börja träna eller bara prova på så är du välkommen ner till klubblokalen på något av våra träningspass. Kom lite före passet har börjat och ta kontakt med tränaren som håller i passet så hjälper han/hon dig till rätta.  I början räcker det att du kommer i t-shirt och shorts samt vattenflaska. Det är dock starkt rekommenderat att även inskaffa tandskydd och suspensoar.